Haal binnen twee dagen je BHV Basis certificaat

BHV Basis training

De BHV Basis training is voor iedereen bedoeld die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd of jaren geleden voor het laatst een BHV diploma heeft behaald. Tijdens dit tweedaagse trainingsprogramma leer je handelen in geval van medische noodzaak of bij brand gerelateerde situaties. Reanimatie, AED en het blussen van brand behoren tevens tot de inhoud van de training.

De benodigde theorie wordt aan de hand van een lesboek tijdens de klassikale sessie doorgenomen. Je hebt geen vooropleiding nodig en er is geen studiebelasting voorafgaand de cursus. Onze instructeurs helpen je door de benodigde theorie heen waarbij het gratis lesboek als leidraad dient. Wanneer de theorie is behandeld wordt er meteen achteraan de praktijk geoefend. De BHV Basis training wordt afgesloten met een schriftelijk examen dat bestaat uit twintig meerkeuzevragen. 

BHV Basis online training + praktijk

Liever de benodigde theorie thuis in je eigen tempo doornemen zodat je maar aan één praktijkdag hoeft deel te nemen? Kies dan voor onze online training + praktijk. Hierbij bestudeer je de theorie in je eigen tijd en wordt het praktijkgedeelte in één dag getoetst.

BHV Basis Incompany

Ben je opzoek naar een BHV training op eigen gekozen locatie met meerdere medewerkers of collega’s? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Bekijk onze BHV Basis Incompany en vraag een offerte aan.

Locaties door heel Nederland!

De training BHV Basis volg je bij jou in de buurt. Kies één van de 20 praktijklocaties door heel Nederland en bepaal zelf de datum en het tijdstip. Wanneer je de training positief hebt afgerond, ontvang je een erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar.

Waarom nog wachten? Meld je vandaag nog aan zodat je deze week al je BHV certificaat op zak hebt.

 • Binnen twee dagen je BHV certificaat
 • Efficiënt en voordelig
 • Géén studiebelasting of vooropleiding nodig
 • Inclusief gratis lesboek
 • Praktijkbegeleiding door gecertificeerde instructeurs
 • Training is inclusief lunch, koffie en thee

Tijdsduur:

 • 2-daags klassikaal (09:00 tot 16:30)

Inhoud trainingsprogramma:

 1. Wet- en regelgeving
 2. Spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp
 3. Reanimatie & AED (Automatische Externe Defibrillator)
 4. Communicatie, ontruiming en brandbestrijding

Slagingspercentage: 94%

klantwaardering:

Géén studiebelasting

De benodigde theorie wordt doorgenomen tijdens de training.

Praktijkdagen

Wissel je voucher in om je in te schrijven bij één van de 20 examenlocaties bij jou in de buurt!

BHV certificaat

Alle onderdelen goed doorlopen? Dan ontvang je van ons een erkend BHV basis certificaat met een geldigheid van één jaar.