Ben je als onderneming opzoek naar een partner die je kan helpen in het opzetten van een eigen online bedrijfsacademy? Een academy welke is ingericht op basis van jouw wensen en standaard is gevuld met alle online trainingen van SafetyHero? Dan is Safety Premium de oplossing voor jou!

Een eigen online academy

Bij Safety Premium zorgen we ervoor dat je voortaan alles wat met training en opleiding te maken heeft zelf kan organiseren, plannen en beheren. Zo kan je eenvoudig zelf medewerkers toevoegen en verwijderen, e-mail notificaties en reminders versturen en de voortgang van je personeel bekijken via een persoonlijk dashboard. Alle SafetyHero trainingen zijn meetbaar en geven inzicht in de actuele kennis van je medewerkers.

Met Safety Premium kan elke organisatie voortaan over een betaalbare en eigen bedrijfsacademy beschikken. Een academy die zowel online als praktijktrainingen, checklists en functioneringsgesprekken ondersteund. Met behulp van Safety Premium maak je binnen een mum van tijd van elke medewerker een SafetyHero!

Een compleet leerplatform

Met Safety Premium kan je ook zelf bestaande trainingen aanpassen en nieuwe trainingen ontwikkelen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een onboarding programma voor nieuwe medewerkers en het omzetten van huidige werkinstructies in leuke en interactieve online modules.

Zo kun je met Safety Premium beschikken over een compleet leerplatform met alle functionaliteiten die jij nodig hebt om je complete trainings- en opleidingsaanbod aan te bieden aan jouw personeel.

Praktijk en examen altijd in de buurt

Helaas ontkom je er niet aan dat je medewerkers bij een aantal trainingen ook een praktijkdag moet bijwonen of examen moet afleggen. Gelukkig hoeft jouw personeel bij SafetyHero nooit lang te wachten of ver te reizen. Met méér dan twintig locaties door het land kunnen zij altijd in de buurt ergens terecht.

Jouw partner in training en opleiding

Wij willen graag dat jouw medewerkers het beste uit zichzelf halen en dat ze op een veilige en gezonde manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij vinden dat iedereen in de bouw en infra zonder te veel gedoe en op een leuke manier trainingen en opleidingen moet kunnen volgen.

Kies voor SafetyHero als jou persoonlijke buddy op het gebied van training en opleiding (CTA).