Behaal in één praktijkdag op locatie jouw BHV certificaat

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden? Of wil je graag een BHV training op locatie? Dat kan! Wij verzorgen namelijk ook BHV Basis en Herhaling Incompany trainingen. Jullie regelen de locatie, wij verzorgen de rest! Ben je een kleine onderneming, denk er dan eens over na om een Incompany training te combineren met collega ondernemers. Er zit er vast één bij met een grote kantine!

BHV Incompany

Het grote voordeel van een Incompany training is dat deze kan worden afgestemd op de risico’s van jullie organisatie. Bovendien is er de mogelijkheid om alle BHV gerelateerde vragen ter plekke te bespreken en evalueren. Ten slotte levert een Incompany training je ook financieel voordeel op. Je kan tegen een aantrekkelijke prijs namelijk meerdere personen tegelijkertijd trainen om BHV’er te worden of blijven. De Incompany training is inclusief alle benodigde materialen, een gecertificeerde instructeur en lotusslachtoffer.

Lotusslachtoffer

Een groot pluspunt bij de Incompany training is de inzet van een lotusslachtoffer. Het voornaamste doel van een lotusslachtoffer is om de hulpverleners in opleiding dichter bij de praktijk te brengen. Met de inzet van de Lotus ontstaat meer diepgang in het medische deel van de training en is sprake van meer persoonlijke aandacht per deelnemer.

BHV theorie

De benodigde BHV theorie zal worden aangeleverd door SafetyHero in de vorm van een online training. Je bespaart tijd doordat de theoretische kennis online wordt verkregen. Deelnemers kunnen direct aan de slag zodra de training is besteld. Met de online training bereid een ieder zich, in eigen tempo voor op de praktijkdag. De BHV e-learning zit vol met instructievideo’s en leuke oefenvragen waardoor je spelenderwijs de nodige kennis op doet.

De BHV Incompany trainingen is laagdrempelig en toegankelijk. Wanneer je de training positief hebt afgerond, ontvang je een erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar. Voor de Incompany training BHV Herhaling dien je in het bezit van een geldig BHV certificaat welke is (bijna) is verlopen. Dit certificaat dien je te laten zien voordat de training begint.

Inhoud online training BHV (theorie):

 1. Wet- en regelgeving
 2. Eerste hulp
 3. Spoedeisende hulp
 4. Reanimatie & AED
 5. Brand, bestrijding en ontruiming
 6. Oefenvragen en instructievideo’s

Inhoud praktijkdag BHV:

 1. Spoedeisende eerste hulp
 2. Niet-spoedeisende eerste hulp
 3. Reanimatie & AED
 4. Communicatie
 5. Ontruiming
 6. Brandbestrijding

Slagingspercentage: 94%

BHV Incompany training

Online training: 4/6 uur
1 praktijkdag (08:30 tot 16:30)

• Theorie (online training)
Nadat je de bestelling hebt voltooid ontvang je een unieke inlogcode om direct aan de slag te gaan met leren!

• Een praktijkdag
Een instructeur komt langs op jullie gekozen locatie voor het praktijkgedeelte.

• BHV Certificaat
Het praktijkgedeelte afgerond? Je ontvang direct van ons een erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar.

 • Benodigde theorie online beschikbaar
 • Direct aan de slag met leren
 • Praktijktraining op eigen locatie
 • Efficiënt en voordelig
 • Bespaar reis- en verletkosten
 • Praktijkbegeleiding door gecertificeerde instructeurs
 • Inclusief lotusslachtoffer

BHV Incompany aanvragen