Maatwerk bij SafetyHero

De snel groeiende generieke bibliotheek van SafetyHero zorgt voor een vliegende start in het opzetten van een eigen bedrijfsacademy.

Maar hoe mooi zou het zijn als je onze trainingen ook nog eens kan aanpassen naar je eigen huisstijl of werkprocedures. Of dat elke nieuwe medewerker vóór zijn eerste werkdag al kan starten met een online introductietraining.

Met de auteurstool van SafetyHero is dit allemaal mogelijk en ook nog eens heel eenvoudig.

Zelf E-Learning Ontwikkelen

Zelf E-learning ontwikkelen

Bij SafetyHero ontwikkelen wij generieke trainingen voor onze klanten, maar niet elke klant is hetzelfde. Daarom hebben wij het met onze auteurstool mogelijk gemaakt dat je heel eenvoudig onze trainingen kan aanpassen naar eigen wens of zelfs nieuwe trainingen kan maken.

De auteurstool ondersteund de internationale standaarden als SCROM en LTI zodat je de trainingen ook altijd weer kan meenemen mocht je willen stoppen met SafetyHero.

Co-creatie met SafetyHero

De grootste investering in het ontwikkelen van een e-learning is tijd. Heb je éénmaal de training ontwikkelt dan kan je hem onbeperkt aanbieden aan duizenden medewerkers tegelijk. Dit kost je niet meer dan een paar euro hosting.

Vaak zien we bij klanten dat het ontwikkelen van nieuwe trainingen naast de dagelijkse werkzaamheden komt te liggen. Tijd is dus een schaars goed.

Met co-creatie helpen wij onze klanten door snel en betaalbaar huidig trainingsmateriaal of vakinhoudelijk kennis om te zetten naar meetbare en interactieve trainingen.

SafetyHero-E-Learning