Wij vinden dat iedereen die met opleiding en training te maken heeft, moet kunnen beschikken over betaalbare leeroplossingen omtrent veiligheidsbewustzijn, het borgen van kennis en behalen van certificeringen. Daarom hebben wij voor midden- en kleinbedrijven (MKB) Safety Plus samengesteld om hen hierin volledig te kunnen ontzorgen.

Safety Plus

Als ondernemer in de bouw en infra wil jij je zo veel mogelijk bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering en werkprocessen. Dit kan ervoor zorgen dat trainings- en opleidingszaken op een laag pitje komen te staan.

Met Safety Plus ondersteunen wij midden- en kleinbedrijven (MKB) op het gebied van training en opleiding. Ons trainingsaanbod bestaat uit diverse modules. Denk hierbij aan verplichte trainingen zoals VCA of BHV, maar ook microlearnings op het gebied van samenwerken en communiceren. Alle trainingen zijn toegankelijk via smartphone, tablet of desktop en bestaan uit herkenbare video’s, afbeeldingen en leuke weetjes over de bouw en infra. Dit maakt het leren niet alleen makkelijker, maar ook vele malen leuker!

Wij beheren jouw administratie

Bij Safety Plus heb je één contactpersoon vanuit SafetyHero die alle administratie voor jou beheert. Het enige wat je hoeft te doen is ons je medewerkersbestand op te sturen. Wij geven vervolgens al je medewerkers toegang tot de benodigde trainingen. Zo kan iedereen binnen no time aan de slag met leren.

Daarnaast houden we je op de hoogte wanneer er een certificaat verloopt. Ook hoor je van ons wanneer een medewerker op herhaling moet en welke praktijkdagen er beschikbaar zijn voor je medewerkers om aan deel te nemen. Hoe fijn is dat!?

Bij Safety Plus krijg je méér voor minder

Je hebt zelf te allen tijde toegang tot een persoonlijk dashboard met alle behaalde certificaten van je personeel. Daarbij komt ook nog eens dat al je medewerkers het hele jaar door gratis toegang krijgen tot alle microlearnings van SafetyHero. Deze korte en bondige online trainingen helpen je medewerkers om hun dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk of zelfs nog beter uit te kunnen voeren, zonder dat je hier een complete of klassikale training voor nodig is. Kortom, bij Safety Plus krijg je méér voor minder.

Praktijk en examen altijd in de buurt

Helaas ontkom je er niet aan dat je medewerkers bij een aantal trainingen ook een praktijkdag moet bijwonen of examen moet afleggen. Gelukkig hoeft jouw personeel bij SafetyHero nooit lang te wachten of ver te reizen. Met méér dan twintig locaties door het land kunnen zij altijd in de buurt ergens terecht.

Jouw partner in training en opleiding

Wij willen graag dat jouw medewerkers het beste uit zichzelf halen en dat ze op een veilige en gezonde manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij vinden dat iedereen in de bouw en infra zonder te veel gedoe en op een leuke manier trainingen en opleidingen moet kunnen volgen.

Kies voor SafetyHero als jou persoonlijke buddy op het gebied van training en opleiding (CTA).