BHV Basis op eigen locatie!

BHV Basis Incompany

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden? Of wil je graag een BHV Basis training op locatie? Dat kan! In samenwerking met Werkveilig (IVM) verzorgen wij ook BHV Basis Incompany trainingen. Jullie regelen de locatie, wij verzorgen de rest! Ben je een kleine onderneming, denk er dan eens over na om een Incompany training te combineren met collega ondernemers. Er is er vast een bij met een grote kantine bijvoorbeeld.

Het grote voordeel van een Incompany training is dat deze kan worden afgestemd op de risico’s van jullie organisatie. Bovendien is er de mogelijkheid om alle BHV gerelateerde vragen ter plekke te bespreken en evalueren. Ten slotte levert een Incompany training je ook financieel voordeel op. Je kan tegen een aantrekkelijke prijs namelijk meerdere personen opleiden tot BHV’er. Een win-win situatie toch? De Incompany training is inclusief alle benodigde materialen, een gecertificeerde instructeur en lotusslachtoffer.

Lotusslachtoffer

Een groot pluspunt bij de Incompany training is de inzet van een lotusslachtoffer. Het voornaamste doel van een lotusslachtoffer is om de hulpverleners in opleiding dichter bij de praktijk te brengen. Door de inzet van een lotus krijg je namelijk echte reacties, uitdrukkingen van pijn en zichtbaar letsel. Bovendien worden de deelnemers van de training minder snel van hun stuk gebracht bij het zien van bloederige wonden waardoor ze nog beter in staat zijn eerste hulp te verlenen.

BHV Basis

De benodigde BHV theorie zal worden aangeleverd door SafetyHero in de vorm van een online training. Je bespaart tijd doordat de theoretische kennis online wordt verkregen. Cursisten kunnen direct aan de slag zodra de training is besteld. Met de online training bereid een ieder zich, in eigen tempo voor op de praktijkdag. De BHV e-learning zit vol met instructievideo’s en leuke oefenvragen waardoor je spelende wijs de nodige kennis op doet.

De BHV Basis incompanytraining is laagdrempelig en vereist geen voorbereiding of voorkennis. Wanneer je de training positief hebt afgerond, ontvang je een erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar.

Kosten

Een BHV Basis Incompany training is standaard aan te vragen tot tien medewerkers. Meer personen? Geen probleem! Neem contact met ons op en vraag een offerte aan.

 • BHV theorie online beschikbaar
 • Praktijktraining op eigen locatie
 • Interactief, efficiënt en voordelig
 • Bespaar reis- en verletkosten
 • Géén voorkennis nodig
 • Praktijkbegeleiding door gecertificeerde instructeurs
 • Inclusief lotusslachtoffer

Tijdsduur:

 • Online training: 4/6 uur
 • Incompanytraining: 1 dag (08:30 tot 16:30)

Inhoud online training BHV Basis:

 1. Wet- en regelgeving
 2. Eerste hulp
 3. Spoedeisende hulp
 4. AED (Automatische Externe Defibrillator)
 5. Brand, bestrijding en ontruiming
 6. Oefenvragen en instructievideo’s

Inhoud praktijktraining BHV Basis:

 1. Spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp
 2. Reanimatie & AED
 3. Communicatie
 4. Ontruiming
 5. Brandbestrijding

Slagingspercentage: 94%

klantwaardering:

Online training

Nadat je de bestelling hebt voltooid ontvang je een unieke inlogcode om direct aan de slag te gaan met leren!

Praktijktraining

Een instructeur komt langs op jullie gekozen locatie voor het praktijkgedeelte.

BHV certificaat

Het praktijkgedeelte afgerond? Je ontvang direct van ons een erkend BHV basis certificaat met een geldigheid van één jaar.