Ben jij ZZP’er en opzoek naar een buddy om je vakinhoudelijk kennis up-to-date te houden? Dan zit je bij ons goed! SafetyHero biedt speciaal voor (startende) ZZP’ers online (blended) en praktijkgerichte trainingen aan op het gebied van veiligheid en vakbekwaamheid.

Jij doet je werk, wij verzorgen de rest!

SafetyHero is jouw partner in training en opleiding. Wij bieden je niet alleen het meest complete trainingspakket aan tegen een zeer scherpe prijs, wij ontzorgen je ook volledig in je administratie. Zo houden wij al je certificaten netjes voor je bij en ontvang je van ons bericht wanneer er eentje komt te verlopen. Je certificaten inzien of downloaden? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Je kan vanuit je persoonlijke inlog je administratie te allen tijde raadplegen.

Een compleet trainingsaanbod

SafetyHero is de enige partij in Nederland die zich specifiek richt op medewerkers in de bouw en infra. Ons aanbod bestaat uit diverse trainingen, zowel online als offline. Denk hierbij aan verplichte trainingen zoals VCA, BHV en Heftruck, maar ook microlearnings op het gebied van samenwerken, communiceren en duurzame inzetbaarheid.

Alle trainingen zijn toegankelijk via smartphone, tablet of desktop en bestaan uit herkenbare video’s, afbeeldingen en leuke weetjes over de bouw en infra. Dit maakt het leren niet alleen makkelijker, maar ook vele malen leuker!

SafetyHero geeft je méér

Wij vinden het belangrijk dat jij als ZZP’er flexibel kan inspelen op kansen in de markt. Dit doe je niet alleen door verplichte certificaten te halen, maar ook door overige vakgerelateerde kennis en vaardigheden tot je te nemen. Daarom krijg jij als klant van SafetyHero toegang tot alle microlearnings op onze website. Dit zijn korte, inhoudelijke en interactieve trainingen die je binnen een mum van tijd hebt doorgelezen.

Lekker simpel toch! Zijn deze trainingen gratis? Ja! Als je bij ons bijvoorbeeld een VOL-VCA of Hoogwerker training volgt, krijg je deze microlearnings er het hele jaar gratis bij.

Praktijk en examen altijd bij jou in de buurt

Helaas ontkom je er niet aan dat je bij een aantal trainingen ook een praktijkdag moet bijwonen of examen moet afleggen. Gelukkig hoef je bij SafetyHero nooit lang te wachten of ver te reizen. Met méér dan twintig locaties door het land kan je altijd in de buurt ergens terecht.

Cursussen en trainingen in de bouw en infra

Jouw partner in training en opleiding

SafetyHero is je buddy op het gebied van training en opleiding. Wij willen graag dat jij het beste uit jezelf haalt en dat je op een veilige en gezonde manier je werkzaamheden kan uitvoeren. Wij vinden dat iedereen in de bouw en infra zonder te veel gedoe en op een leuke manier en zijn trainingen en opleidingen moet kunnen volgen.

Dus werk je in de infra of bouw, dan is SafetyHero dé partij voor jou!