Haal voordelig binnen één dag je BHV Herhaling

Om de gevolgen van brand en ongevallen te beperken, moet elke organisatie over gecertificeerde BHV’ers beschikken. BHV’ers zijn namelijk getraind om een beginnende brand te blussen, eerste hulp te verlenen en een gebouw te ontruimen. Het is van groot belang om deze kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Door jaarlijks een BHV cursus te volgen blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, richtlijnen en blijf je gecertificeerd BHV’er. Om je kennis en vaardigheden op peil te houden, moet je dus ieder jaar op BHV Herhaling.

BHV Herhaling

De inhoud van de eendaagse training is gericht op de praktijk. Deelnemers leveren input zodat de kennis na deze dag weer up-to-date is. De training BHV Herhaling is inclusief lotusslachtoffer. Met de inzet van een lotus ontstaat meer diepgang in het medische deel van de training en is sprake van meer persoonlijke aandacht per deelnemer. Een win-winsituatie toch! Als je de training uiteindelijk hebt afgerond, weet jij weer hoe je moet reanimeren of een beginnende brand moet blussen.

Bij SafetyHero krijg je gratis toegang tot onze online herhalingstraining. Deze is speciaal ontwikkeld voor de cursus BHV Herhaling. De benodigde theorie fris je in je eigen tempo op. Zo ga je goed voorbereidt de praktijkdag in. Dit is de snelste en leukste manier om je cursus BHV Herhaling te behalen. De e-learning zit vol met video’s en leuke oefenvragen. Zo doe je spelenderwijs de nodige kennis op.

Het praktijkgedeelte volg je bij jou in de buurt. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip. Wanneer je de gehele training positief hebt afgerond, ontvang je een erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar.

Deelname BHV Herhaling

Deelname aan de cursus BHV Herhaling is enkel mogelijk als je in het bezit bent van een geldig BHV certificaat welke niet ouder is dan 15 maanden. Is je certificaat wél ouder dan 15 maanden? Volg dan de cursus BHV Basis.

Locaties door heel Nederland!

Praktijklocaties BHV HerhalingWanneer je bij SafetyHero de cursus BHV Herhaling besteld krijg je direct toegang tot de online herhalingstraining. Je kunt je tevens direct inschrijven voor de praktijkdag. Inschrijven voor het praktijkgedeelte doe je via de praktijk voucher die je na je bestelling van ons hebt ontvangen bij één van de 20 praktijklocaties door heel Nederland.

Waarom nog wachten? Start vandaag nog met leren zodat je deze week een nieuw BHV certificaat op zak hebt!

Inhoud online training BHV Herhaling (theorie):

 1. Wet- en regelgeving
 2. Eerste hulp
 3. Spoedeisende hulp
 4. Reanimatie & AED
 5. Brand, bestrijding en ontruiming
 6. Oefenvragen en instructievideo’s

Inhoud praktijkdag BHV Herhaling:

 1. Spoedeisende eerste hulp
 2. Niet-spoedeisende eerste hulp
 3. Reanimatie & AED
 4. Communicatie
 5. Ontruiming
 6. Brandbestrijding

Slagingspercentage: 94%

Eendaagse praktijkcursus

Online training: 4/6 uur
1 praktijkdag (09:00 tot 16:30)

• Theorie (online herhalingstraining)
Nadat je de bestelling hebt voltooid ontvang je een unieke inlogcode om direct aan de slag te gaan met leren!

• Een praktijkdag
Klaar voor het praktijkgedeelte? Wissel je voucher in om je in te schrijven bij één van de 20 praktijklocaties bij jou in de buurt!

• BHV Certificaat
Heb je de praktijkdag goed doorlopen? Dan ontvang je van ons een erkend BHV Basis certificaat met een geldigheid van één jaar.

 • Direct online aan de slag
 • Toegankelijk via desktop, smartphone en tablet
 • Leren in eigen tempo, tijd en op eigen plek
 • Efficiënt en voordeling
 • Praktijkbegeleiding door gecertificeerde instructeurs
 • Training is inclusief lunch, koffie en thee
 • Training is inclusief lotusslachtoffer