Haal snel en voordelig je BHV Basis certificaat

BHV Basis online training + praktijkdag

Wil je zo snel mogelijk je BHV Basis certificaat halen? Bij SafetyHero bieden we de training BHV Basis ook gedeeltelijk online aan. Deze training bestaat uit een e-learning en een ééndaagse praktijkdag. In de online BHV training leer je alles met betrekking tot de wet- en regelgeving en hoe je snel en vakkundig handelt bij een incident, ongeval of ontruiming. Tijdens de praktijkdag oefen je vervolgens de taken en handelingen in levensechte situaties.

Je bespaart tijd doordat de theoretische kennis online wordt verkregen. Je kan direct aan de slag zodra je de training hebt besteld. Met de online training bereid je je in eigen tempo voor op de praktijkdag. De BHV e-learning zit vol met instructievideo’s en leuke oefenvragen. Zo doe je spelende wijs de nodige kennis op.

Het praktijkgedeelte volg je bij jou in de buurt. Kies één van de 20 praktijklocaties door heel Nederland en bepaal zelf de datum en het tijdstip. Wanneer je de online training en het praktijkgedeelte positief hebt afgerond, ontvang je een erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar.

Je wordt alleen toegelaten tot de praktijkdag als je voor de online training bent geslaagd. We willen natuurlijk dat je goed voorbereid aan de slag kunt op de praktijkdag. Met behulp van het deelcertificaat welke je ontvangt na het behalen van de e-learning, kun je aantonen dat je de training positief hebt afgerond.

Cursisten besteden gemiddeld vier tot zes uur aan het doorlopen van de online training. Het verplichte praktijkgedeelte duurt één dag. Aansluitend aan de praktijkdag maken de deelnemers een toets van twintig meerkeuzevragen.

BHV Basis Incompany

Ben je opzoek naar een BHV Basis training op locatie met meerdere medewerkers of collega’s? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Bekijk onze BHV Basis Incompany en vraag een offerte aan.

Locaties door heel Nederland!

Wanneer je bij SafetyHero de online training BHV Basis hebt afgerond, kun je jezelf direct inschrijven voor het praktijkgedeelte. Inschrijven voor het praktijkgedeelte doe je via de praktijk voucher die je na je bestelling van ons hebt ontvangen.

Waarom nog wachten? Start vandaag nog met leren zodat je deze week nog je BHV certificaat op zak hebt.

 • Direct online aan de slag
 • Toegankelijk via desktop, smartphone en tablet
 • Leren in eigen tempo, tijd en op eigen plek
 • Interactief en voordelig
 • Bespaar reis- en verletkosten
 • Géén voorkennis nodig
 • Praktijkbegeleiding door gecertificeerde instructeurs
 • Praktijkdag inclusief lunch, koffie en thee

Tijdsduur:

 • Online training: 4/6 uur
 • Praktijkdag: 1 dag (09:00 tot 16:30)

Inhoud online training BHV Basis:

 1. Wet- en regelgeving
 2. Eerste hulp
 3. Spoedeisende hulp
 4. AED (Automatische Externe Defibrillator)
 5. Brand, bestrijding en ontruiming
 6. Oefenvragen en instructievideo’s

Inhoud praktijkdag BHV Basis:

 1. Spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp
 2. Reanimatie & AED
 3. Communicatie
 4. Ontruiming
 5. Brandbestrijding

Slagingspercentage: 94%

klantwaardering:

Online training

Nadat je de bestelling hebt voltooid ontvang je een unieke inlogcode om direct aan de slag te gaan met leren!

Praktijkdag

Klaar voor het praktijkgedeelte? Wissel je voucher in om je in te schrijven bij één van de 20 praktijklocaties bij jou in de buurt!

BHV certificaat

Alle onderdelen goed doorlopen en de eindtoets positief afgerond? Dan ontvang je van ons een erkend BHV Basis certificaat met een geldigheid van één jaar.