Haal voordelig en in eigen tempo de benodigde BHV Basis theorie

BHV Basis online training

Wil jij de benodigde BHV theorie doornemen in je eigen tijd en tempo? Bij SafetyHero bieden we deze theorie online aan. In de BHV Basis online training leer je alles met betrekking tot de wet- en regelgeving en hoe je snel en vakkundig handelt bij een incident, ongeval of ontruiming.

Je bespaart tijd doordat de theoretische kennis online wordt verkregen. Je kan direct aan de slag zodra je de training hebt besteld. Met de online training bereid je jezelf in eigen tempo voor op de praktijkdag. De BHV e-learning zit vol met instructievideo’s en leuke oefenvragen. Zo doe je spelende wijs de nodige kennis op. Wanneer je de online training positief hebt afgerond, ontvang je een SafetyHero BHV deelcertificaat.

Je hebt zelf de regie over de voor jou benodigde tijd per module. Theorie die voor jou bekend is kan wellicht sneller doorlopen worden. Dit betekent dat je minder tijd nodig zal hebben dan de aangegeven tijdsinvestering. Dit is uiteraard afhankelijk van je ervaring en kennis.

BHV Basis

De BHV online training dient als voorbereiding op het praktijkgedeelte. Wil je de online training en het praktijkgedeelte combineren? Dat kan! Dan is onze BHV Basis online training + praktijk iets voor jou. Hierbij bestudeer je de theorie in je eigen tijd, tempo en op je eigen plek én volg je het praktijkgedeelte op één van onze 20 praktijklocaties. Als je de theorie en het praktijkgedeelte positief hebt afgerond, ontvang je van ons een erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar.

BHV Basis Incompany

Ben je opzoek naar een BHV Basis training op locatie met meerdere medewerkers of collega’s? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Bekijk onze BHV Basis Incompany en vraag een offerte aan.

Waarom nog wachten? Start vandaag nog met leren!

 • Direct online aan de slag
 • Toegankelijk via desktop, smartphone en tablet
 • Leren in eigen tempo, tijd en op eigen plek
 • Interactief en voordelig
 • Bespaar reis- en verletkosten
 • Géén voorkennis nodig

Tijdsduur:

 • Online training: 4/6 uur

Inhoud e-learning BHV Basis:

 1. Wet- en regelgeving
 2. Eerste hulp
 3. Spoedeisende hulp
 4. AED (Automatische Externe Defibrillator)
 5. Brand, bestrijding en ontruiming
 6. Oefenvragen en instructievideo’s

Slagingspercentage: 94%

klantwaardering:

Online training

Nadat je de bestelling hebt voltooid ontvang je een unieke inlogcode om direct aan de slag te gaan met leren!

Oefenvragen

Alle modules worden getoetst met leuke oefenvragen en instructievideo’s.

 Certificaat

Behaal je een score van 80% of meer? Dan ontvang je het SafetyHero BHV certificaat.