SafetyHero, dé partner in online leren

SafetyHero is jouw digitale partner in veiligheidstrainingen en overige op maat gemaakte leeroplossingen. Wij bieden digitale leeroplossingen aan voor zelfstandigen, midden- en kleinbedrijven (MKB) en grote organisaties. Wij vinden namelijk dat iedereen in de bouw die met veiligheid te maken heeft, moet kunnen beschikken over betaalbare leeroplossingen omtrent veiligheidsbewustzijn, het borgen van kennis en behalen van certificering en examens.

Ons doel? Het leren nog leuker, eenvoudiger en betaalbaarder maken voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Dit doen we met onze webshop voor zelfstandigen en met onze complete leerplatformen voor MKB bedrijven en grote organisaties.

Geen vraagstuk of training is ons te gek!

SafetyHero, dé online bibliotheek voor veiligheidstrainingen

De online trainingen van SafetyHero vergroten de veiligheid op de werkvloer. Alle trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met experts uit de bouwsector, voldoen aan de laatste wet- en regelgeving en zijn 24/7 en onbeperkt voor iedereen binnen jouw organisatie beschikbaar.

Maar wist je ook dat je met SafetyHero zelf en eenvoudig nieuwe trainingen kan ontwikkelen? Zo kan je binnen no time je werkinstructies en veiligheidsregels digitaliseren en omzetten naar aantrekkelijke en interactieve trainingen. Op deze manier heb je alles voortaan centraal inzichtelijk en hoef je geen losse bestanden of documenten meer rond te mailen wanneer er binnen het bedrijf of in de markt iets is veranderd.

Alles in één overzichtelijke bibliotheek, hoe handig is dat!

SafetyHero, één compleet leerplatform voor alle leerdoelstellingen

Het leerplatform van SafetyHero ondersteunt jouw bedrijf of onderneming in alles wat met trainingen en opleidingen te maken heeft.

Zo kan je zelf eenvoudig onboarding programma’s samenstellen, beoordelingsgesprekken van medewerkers vastleggen, checklists toepassen voor praktijkonderdelen en de volledige administratie van alle trainingen bijhouden vanuit één centrale leeromgeving. Medewerkers daarentegen kunnen hun eigen persoonlijke ontwikkeling eenvoudig bijhouden en hebben 24/7 en onbeperkt toegang tot de leeromgeving. Het opzetten en beheren van een bedrijfsacademy is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest.

Dat is nu precies wat SafetyHero zo uniek maakt!

SafetyHero, geen leverancier maar een partner in digitaal leren

Naast het leveren van de software geven wij gericht advies op het gebied van online leren en op maat maken van trainingen. Het opzetten van een online bedrijfsacademy en de implementatie daarvan kan best spannend zijn.

SafetyHero beschikt over een uitgewerkt implemenatie voorstel die er voor zorgt dat elk project een succes wordt. Wij ontzorgen je volledig, van introductie tot en met de implementatie.

Bij SafetyHero houden we van korte lijnen, snel schakelen en werken we graag met jou samen om het beste resultaat te behalen.

Zo blijven wij ook continu in beweging, leren is tenslotte groeien!

Waarom SafetyHero?

  • het starten van je eigen bedrijfsacademy is nog nooit zo makkelijk geweest
  • alle verplichte cursussen en trainingen onder één dak
  • één partner voor alles wat met training en opleiding te maken heeft
  • pas de trainingen van SafetyHero eenvoudig aan naar eigen wens
  • ontwikkel zelf binnen één dag de mooiste online trainingen
  • werf, bind en behoud je medewerkers met je eigen online academy
SafetyHero