BHV Herhaling op eigen locatie!

BHV Herhaling Incompany

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die een training BHV Herhaling moet volgen? Of wil je graag een BHV Herhaling training op locatie? Dat kan! In samenwerking met Werkveilig (IVM) verzorgen wij ook BHV Herhaling Incompany trainingen. Jullie regelen de locatie, wij verzorgen de rest! Ben je een kleine onderneming, denk er dan eens over na om een Incompany training te combineren met collega ondernemers. Er is er vast een bij met een grote kantine bijvoorbeeld.

Het grote voordeel van een Incompany training is dat deze kan worden afgestemd op de risico’s van jullie organisatie. Bovendien is er de mogelijkheid om alle BHV gerelateerde vragen ter plekke te bespreken en evalueren. Ten slotte levert een Incompany training je ook financieel voordeel op. Je kan tegen een aantrekkelijke prijs namelijk meerdere personen tegelijkertijd trainen om BHV’er te blijven.  Een win-win situatie toch? De Incompany training is inclusief alle benodigde materialen, een gecertificeerde instructeur en lotusslachtoffer.

Lotusslachtoffer

Een groot pluspunt bij de Incompany training is de inzet van een lotusslachtoffer. Het voornaamste doel van een lotusslachtoffer is om de hulpverleners in opleiding dichter bij de praktijk te brengen. Door de inzet van een lotus krijg je namelijk echte reacties, uitdrukkingen van pijn en zichtbaar letsel. Bovendien worden de deelnemers van de training minder snel van hun stuk gebracht bij het zien van bloederige wonden waardoor ze nog beter in staat zijn eerste hulp te verlenen.

BHV Herhaling

De benodigde BHV theorie zal worden aangeleverd door SafetyHero in de vorm van een online training. Je bespaart tijd doordat de theoretische kennis online wordt verkregen. Cursisten kunnen direct aan de slag zodra de training is besteld. Met de online training bereid een ieder zich, in eigen tempo voor op de praktijkdag. De BHV e-learning zit vol met instructievideo’s en leuke oefenvragen waardoor je spelende wijs de nodige kennis op doet.

De BHV Herhaling incompanytraining is laagdrempelig en toegankelijk. Je dient enkel in het bezit te zijn van een geldig BHV certificaat. Wanneer je de training positief hebt afgerond, ontvang je opnieuw een erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar.

Kosten

Een BHV Herhaling Incompany training is standaard aan te vragen tot tien medewerkers. Meer personen? Geen probleem! Neem contact met ons op en vraag een offerte aan.

 • Benodigde BHV theorie online beschikbaar
 • Praktijktraining op eigen locatie
 • Interactief, efficiënt en voordelig
 • Bespaar reis- en verletkosten
 • Praktijkbegeleiding door gecertificeerde instructeurs
 • Inclusief lotusslachtoffer
 • Deelname alleen mogelijk met geldig BHV certificaat

Tijdsduur:

 • Online training: 4/6 uur
 • Incompanytraining: 1 dag (08:30 tot 16:30)

Inhoud online training BHV Herhaling:

 1. Wet- en regelgeving
 2. Eerste hulp
 3. Spoedeisende hulp
 4. AED (Automatische Externe Defibrillator)
 5. Brand, bestrijding en ontruiming
 6. Oefenvragen en instructievideo’s

Inhoud praktijktraining BHV Herhaling:

 1. Spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp
 2. Reanimatie & AED
 3. Communicatie
 4. Ontruiming
 5. Brandbestrijding

Slagingspercentage: 94%

klantwaardering:

Online training

Nadat de bestelling is voltooid ontvang je een unieke inlogcode om aan de slag te gaan met de online herhalingstraining.

Praktijktraining

Een instructeur komt langs op jullie gekozen locatie voor het praktijkgedeelte.

BHV certificaat

Het praktijkgedeelte afgerond? Je ontvang direct van ons een erkend BHV basis certificaat met een geldigheid van één jaar.