e-learning ontwikkelen

Saint Gobain gaat e-learning ontwikkelen

30 oktober 2019 door

E-learning ontwikkelen? Iedereen kan het!

SafetyHero heeft recent een training gegeven aan Saint Gobain over de auteurstool EasyGenerator. Met deze tool kan iedereen binnen no time de mooiste e-learnings ontwikkelen. Een prachtige verschuiving, want vroeger betaalde bedrijven externe bureau’s vaak duizenden euro’s om leuke e-learning voor hun te maken. En laten we niet vergeten, voor elke update of wijziging kreeg je vaak opnieuw een factuur. Met onze auteurstool is dat verleden tijd!

E-learning modules, mirco learning en bitsize learning

Net als bij Saint Gobain, beschikken ook andere organisaties over (oud) trainingsmateriaal, werkinstructies en taakinstructies. Met behulp van Easygenerator gaat Saint Gobain een deel van deze kennis omzetten naar kleine interactieve e-learning modules. Op deze manier wordt het niet alleen maar leuker om de kennis tot je te nemen, maar kan Saint Gobain ook ”meten’ of de kennis op de juiste manier is overgebracht. Dit is vele malen efficiënter dan bijvoorbeeld het versturen van een PDF document waarvan je op voorhand al kan zeggen dat een groot deel van de medewerkers dit überhaupt niet gaat openen, laat staan lezen.

De voordelen van e-learning

  • Anytime & anywhere
  • Leren in eigen tempo
  • Grote groepen snel trainen
  • Terugbrengen van aantal klassikale trainingen
  • Eenvoudig up-to-date te houden
  • Interactief
  • Meetbaar en inzichtelijk
  • Besparing overheadkosten

Over de training EasyGenerator

In de training leren wij bedrijven niet alleen hoe de auteurstool werkt qua functionaliteiten. We leren bedrijven uiteraard ook hoe je een goede en leuke e-learning maakt. Denk aan een didactische opbouw, het werken met leerdoelen en het zo klein mogelijk houden van de content (microlearning). Heb jij ook interesse om kennis op een slimmere en leukere manier te borgen? Stuur ons een mail of kijk op ons kennisplein voor meer informatie.

 

Categorie