Zelf e-learning ontwikkelen?

14 februari 2020 door

SafetyHero is jouw partner op het gebied van training en opleiding in de bouw en infra. Wij bieden je niet alleen het meest complete trainingspakket aan tegen een scherpe prijs, maar ontzorgen je ook volledig in je administratie als het moet. Onze software maakt het enorm eenvoudig om je certificaten en resultaten bij te houden en je krijgt zelfs een seintje zodra er een certificaat komt te verlopen. Ideaal natuurlijk!

De snel groeiende generieke bibliotheek van SafetyHero zorgt voor een vliegende start in het opzetten van een eigen bedrijfsacademy. Maar hoe mooi zou het zijn als je onze trainingen ook nog eens kan aanpassen naar je eigen huisstijl of werkprocedures. Of dat elke nieuwe medewerker vóór zijn eerste werkdag al kan starten met een online introductietraining. Met de auteurstool van SafetyHero is dit allemaal mogelijk en ook nog eens heel eenvoudig!

De grootste investering in het ontwikkelen van een e-learning is tijd. Heb je éénmaal de training ontwikkelt dan kan je hem onbeperkt aanbieden aan duizenden medewerkers tegelijk. Dit kost je niet meer dan een paar euro hosting. Vaak zien we bij klanten dat het ontwikkelen van nieuwe trainingen naast de dagelijkse werkzaamheden komt te liggen. Tijd is dus een schaars goed.

Met co-creatie helpen wij onze klanten door snel en betaalbaar huidig trainingsmateriaal of vakinhoudelijk kennis om te zetten naar meetbare en interactieve trainingen. Interesse? Klik dan nu hier.

 

Categorie