Haal snel en voordelig je Hoogwerker certificaat

Cursus Hoogwerker en certificaat behalen

De online Hoogwerker cursus is ontwikkeld voor iedereen die op hoogte werkzaamheden moet verrichten en daarvoor een hoogwerker gebruikt. Na het behalen van de cursus ontvang je van ons het SafetyHero ‘Veilig werken met een hoogwerker’ certificaat. Het is niet verplicht om in het bezit te zijn van een certificaat om met een hoogwerker te werken. De Arbowet eist echter wel dat iedereen die een hoogwerker gebruikt moet kunnen aantonen dat zij voldoende instructies en advies hebben gehad om alle werkzaamheden met een hoogwerker veilig te kunnen uitvoeren.

Met het certificaat laat je zien dat je voldoende kennis hebt om veilig aan de slag te gaan met een hoogwerker. Je werkgever daarentegen heeft met dit certificaat aantoonbaar bewijs dat je voldoende bent opgeleid in het veilig werken met een hoogwerker.

Cursus hoogwerker halen

Met de cursus Hoogwerker kan je direct dezelfde dag nog online starten met de theorie. Wanneer je de cursus positief hebt afgerond kun je ervoor kiezen om daarna aan de slag te gaan met het praktijkexamen.

Dit is de snelste en leukste manier om je theorie eigen te maken. De online cursus zit vol met video’s en leuke oefenvragen. Zo doe je spelende wijs de nodige kennis op omtrent het veilig werken met een hoogwerker. Het praktijkgedeelte kan je bij één van onze locaties in Nederland doen. Wij hebben landelijke dekking en dagelijks plek.

SafetyHero Certificaat

De online cursus Hoogwerker wordt afgesloten met een eindtoets van 20 vragen. Tijdens de praktijktraining dient de deelnemer een aantal handelingen uit te voeren in het bijzijn van één van onze certificeerde trainers. Onze certificering voldoet aan alle eisen van de Arbowet en arbeidsinspectie. Het SafetyHero certificaat is vijf jaar geldig en algemeen erkend.

Examens door heel Nederland, iedere dag!

Wanneer je bij SafetyHero de online cursus en het proefexamen hebt gedaan kun je je direct inschrijven voor het praktijkexamen. Inschrijven voor het praktijkexamen doe je via de voucher die je je na je bestelling bij ons hebt gekregen, en kan door heel Nederland worden afgenomen! Waarom nog wachten? Start vandaag nog met leren!

Kortom; je kunt nog deze week de online cursus ‘Veilig werken met een hoogwerker’ op zak hebben!

 • Direct online leren
 • Spoedexamen mogelijk
 • Morgen al examen doen
 • Examens óók op zaterdag
 • 24 examenlocaties

Over de Hoogwerker cursus:

 • Tijdsduur online cursus: 45 – 60 min
 • Tijdsduur praktijkexamen: 60 min

In de online Hoogwerker crusus worden de volgende onderwerpen globaal behandeld:

 1. Definitie en inzetbaarheid
 2. Wet- en regelgeving
 3. Veiligheidscontrole en constructie
 4. Omgevingsrisico’s en stabiliteit

Slagingspercentage: 94%

klantwaardering:

Online cursus

Nadat je je bestelling hebt voltooid ontvang je een unieke inlogcode om te starten met leren!

Examentrainer

Heb je alle hoofdstukken goed doorlopen? Test dan je kennis middels onze online examentrainer!

Praktijkexamen

Ben je klaar voor het echte werk? Wissel je voucher in om je in te schrijven bij één van de 25 examenlocaties voor het praktijkexamen.

Hoogwerker Cursus online + Praktijkexamen

Cursus Hoogwerker

Hoogwerker Cursus online

Cursus Hoogwerker