Haal snel en voordelig je Heftruck certificaat

Cursus Heftruck en certificaat behalen

De heftruck is een veelgebruikt transportmiddel in de bouwsector. In deze cursus leer je hoe je met een heftruck omgaat en wat de regels zijn omtrent veiligheid en wetgeving. Het is van groot belang dat iedereen die met dit transportmiddel werkt, deze zo efficiënt en veilig mogelijk kan bedienen en zich bewust is van alle risico’s en gevaren.

Na het behalen van de cursus ontvang je van ons het SafetyHero ‘Heftruck’ certificaat. Het is niet verplicht om in het bezit te zijn van een certificaat om met een heftruck te werken. De Arbowet eist echter wel dat iedereen die een heftruck gebruikt, moet kunnen aantonen dat zij voldoende instructies en advies hebben gehad van hun werkgever om alle werkzaamheden met de heftruck veilig uit te kunnen voeren.

Met het certificaat laat je zien dat je voldoende kennis hebt om veilig aan de slag te gaan. Je werkgever daarentegen heeft met dit certificaat aantoonbaar bewijs dat je voldoende bent opgeleid en de juiste instructies hebt gehad.

Cursus heftruck halen

Met de cursus Heftruck van SafetyHero kan je direct dezelfde dag nog online starten met de theorie. Wanneer je de cursus positief hebt afgerond ontvang je een bij behorend certificaat om daarna aan de slag te gaan met het praktijkexamen.

Dit is de snelste en leukste manier om je cursus heftruck te behalen. De cursus zit vol met video’s en leuke oefenvragen. Zo doe je spelende wijs de nodige kennis op omtrent het veilig werken met een heftruck. Het praktijkgedeelte kan je bij één van onze locaties in Nederland doen. Wij hebben landelijke dekking en dagelijks plek.

Examens door heel Nederland, iedere dag!

Wanneer je bij SafetyHero de online training en het proefexamen hebt gedaan kun je je direct inschrijven voor het officiële examen. Inschrijven voor het examen doe je via de voucher die je je na je bestelling bij ons hebt gekregen, en kan door heel Nederland worden afgenomen! Waarom nog wachten? Start vandaag nog met leren!

Kortom; je kunt nog deze week de cursus ‘Heftruck’ op zak hebben!

 • Direct online leren
 • Spoedexamen mogelijk
 • Morgen al examen doen
 • Examens óók op zaterdag
 • Geen reistijden en – kosten
 • 24 examenlocaties

Over de Heftruck cursus:

 • Tijdsduur online cursus: 45 – 60 min
 • Tijdsduur praktijkexamen: 60 min

In de online cursus Heftruck worden de volgende onderwerpen globaal behandeld:

 1. Algemene informatie
 2. Heftruck
 3. Tillen en vervoeren
 4. Omgevingsfactoren en opslagmiddelen
 5. Veiligheid

Slagingspercentage: 94%

klantwaardering:

Online training

Nadat je je bestelling hebt voltooid ontvang je een unieke inlogcode om te starten met leren!

Examentrainer

Heb je alle hoofdstukken goed doorlopen? Test dan je kennis middels onze online examentrainer!

Examen doen

Ben je klaar voor het echte werk? Wissel je voucher in om je in te schrijven bij één van de 25 examenlocaties.

Heftruck Cursus online + Praktijkexamen

Heftruck Cursus online